Icon Sports
 
Sportske aktivnosti - Rabac, Labin i okolica

Rabac i Labin s okolicom nude obilje mogućnosti za bavljenje sportom Među najpopularnijima su planinarenje, brdski biciklizam i ribolov. Rabac svojim gostima također nudi bazene, vodeni tobogan, teniske terene, stolni tenis, mini golf, odbojku na pijesku, ronjenje i ostale sportove na vodi. Naravno, tu je i pregršt aktivnosti za djecu.

 
Icon Trips
 
Izleti u bližu okolicu

Ako se odlučite za izlet u bližu okolicu, sigurni smo da ćete se oduševiti mirnim okruženjem i netaknutom prirodom. Možete se zaputiti planinarskim putem prema Labinu ili pak odabrati neku od staza za brdski biciklizam. Na raspolaganju imate i razne izlete brodom poput "delfin safarija", izleta na otok Cres, izlet katamaranom u Veneciju, i još mnogo toga …

 
Icon Food
 
Hrana, vino i maslinovo ulje

Brojni restorani duž obalne šetnice u Rapcu i u Labinu nude razne gastronomske specijalitete, među kojima treba istaknuti kvarnerske škampe, najcjenjeniju jadransku deliciju. Mnogi Istrani smatraju vino kulturom življenja i tradicionalno se bave vinogradarstvom. Dok istražujete Rabac i Istru, nemojte zaboraviti da se ovdje proizvode neka od najboljih maslinovih ulja na svijetu.

Google karta