facebooktwitterLinked in

Casa M

Savršen izbor za vaš odmor

Casa M je naša obiteljska kuća smještena na brežuljku iznad zaljeva, okružena mediteranskom vegetacijom i opojnim mirisom borova. U kući se nalaze apartmani kategorije 4 zvjezdice s prostranim balkonima s kojih se pruža prekrasan pogled na more. Ovi lijepo opremljeni apartmani uz osigurano parkirno mjesto pružit će Vam sve potrebno za komforan odmor. Vaš boravak kod nas bit će u znaku opuštanja u intimnoj atmosferi i zdravom okruženju uz pristup prekrasnim plažama i čistom moru u Rapcu.

Ako ste za svoj odmor izabrali našu predivnu Istru, Rabac nudi šarm malog turističkog mjesta u blizini Labina s poznatom srednjovjekovnom starogradskom jezgrom. Rabac i Istra izvrsna su polazišta za jednodnevne izlete do atraktivnih odredišta poput Venecije, Nacionalnog parka Plitvička jezera, kvarnerskih otoka i brojnih povijesnih znamenitosti te Vam nude mogućnost upoznavanja okolice dok uživate u mirnom, opuštajućem odmoru.

Željeli bismo da budete naši gosti dok istražujete okolicu ili jednostavno uživate u Rapcu. Bez obzira na to jeste li ovdje prvi put ili ste već stalni gost, nadamo se da će Vam ova web-stranica pružiti obilje informacija koje mogu biti korisne prilikom planiranja Vašeg boravka i istraživanja okolice i ostalih zanimljivih destinacija u Istri i Hrvatskoj.